Referencer

Influent netværk ”Edge”
Efter at vi i længere tid havde talt om opstart af netværk for influenter- ambassadører i vores branche, blev det med hjælp fra Happy Management starten på en succes for os. Vi følte os i trygge hænder blandt dygtige folk med erfaring, og det har helt sikkert skabt en solid grobund for vores fremtidige netværk.

Bo Harpsøe

Direktør, LINTEX

I samarbejde med Glade Chefer – Happy Management, har vi oprettet BASE Business Board, hvor indbudte kunder og samarbejdspartnere hjælper os til at blive endnu skarpere.

Samtidig er der rig lejlighed til at netværke og give dem én på opleveren. Alt sammen ingredienser, som kendetegner Glade Chefer: Forretning, netværk og oplevelser.

Klaus Rønslev

Adm. Direktør, Base Erhverv A/S

Vores fokusgruppemøde var en rigtig god mulighed for, at møde og høste inspiration fra en kombination af bestående og kommende kunder, såvel som et forum at trykprøve bestående strategiske overvejelser og beslutninger i.

Samtidig var det nogle hyggelige timer, hvor alle deltagere fik styrket og etableret nye relationer.

Peter Thyssen

CEO, FRONTPEOPLE A/S

Fremragende arrangement. Konceptet er godt med fin variation mellem fagligt og socialt indhold.

Michael Christensen

Administrerende direktør, APCOA PARKING Danmark

Vi har hos os opstartet og afprøvet netværks konceptet på egen virksomhed. ”SPIN” er blevet vores eget netværk af kunder / brugere / interessenter og andre typer af relationer, som er afgørende for vores virksomhed. Denne interaktive måde at få kundefeedback kombineret med erhvervsnetværk, har for os betydet, at vi nu kan sikre, at når vi arbejder med udvikling, så er det udvikling præget af kundeønsker og behov. Vi kender gennem vores netværk ”SPIN” arrangementerne nu til, hvilke krav kunderne ser som relevante for os. Vi kan også sikre, at vi er helt med på, at det vi gør, det gør vi for kunderne og ikke bare fordi vi tror det er det vi skal.

Joe Domino

Advokat & partner, Kaiser Domino Advokatfirma